Jubilejní 50. ročník

BOHEMIA RALLY 2023

1. – 9. 7. 2023, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Středa 5. 7. 2023

SPORTOVNÍ PROGRAM BOHEMKY ZAČNE V SOSNOVÉ

Tradičním úvodem Bohemia Rally Mladá Boleslav je superspeciální divácká rychlostní zkouška na Autodromu v Sosnové u České Lípy. Populárnímu testu, kde mají diváci přehled téměř o celé trati, předchází doprovodný program, který začíná v pátek 7. července. Areál v Sosnové otevře své brány v pravé poledne.

Od 13:00 hodin budou probíhat jízdy v závodních vozech na místě spolujezdce pro vítěze soutěží a pro zájemce, kteří si svezení se svými favority zakoupili. „Přesně ve čtyři hodiny odpoledne se divákům představí posádky českého šampionátu historických vozidel, včetně defilé se svými vozy. Následovat budou Legendy, tedy jízdy opravdových závodních skvostů, které stojí většinu roku v muzeích nebo garážích. Program pak vyvrcholí startem dvou unikátních vozů WRC, s Janem Skálou a Janem Dohnalem za jejich volanty,“ poznamenal ředitel soutěže Petr Pavlát.

Vstupenky do areálu v Sosnové jsou stále v prodeji na e-shopu www.rallybohemia.cz, v předprodeji jsou nabízeny za výhodnější cenu.

CENY VSTUPENEK

Sosnová – stání 150 Kč (na místě 200 Kč)
Sosnová – vedlejší tribuna 600 Kč (od 7.7.2023 a na místě 700 Kč)
Sosnová – hlavní tribuna 700 Kč (od 7.7.2023 a na místě 800 Kč)

Úvodní rychlostní zkouška 50. ročníku Bohemia Rally Mladá Boleslav odstartuje na autodromu v Sosnové v pátek v 16:45 hodin. Posádky pojedou celkem tři kola.

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate