Jubilejní 50. ročník

BOHEMIA RALLY 2023

1. – 9. 7. 2023, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Pondělí 26. 6. 2023

PROGRAM BOHEMKY JE V PRODEJI

Tisková verze oficiálního programu jubilejního 50. ročníku Bohemia Rally Mladá Boleslav je už nyní v prodeji. Jako vždy je vytištěn na kvalitním papíru a přináší všechny důležité informace, včetně mapy a popisu jednotlivých rychlostních zkoušek. Fanoušci si program mohou zakoupit na vybraných místech v Mladé Boleslavi, Turnově a okolí.

Aktuální program středočeské a severočeské soutěže nabízí nejen informace o jubilejní Bohemce, ale také o všech dalších vypsaných soutěžích a doprovodných akcích.

„Většina fanoušků si program pořizuje kvůli mapám rychlostních zkoušek a časovému harmonogramu. Ale jubilejní padesáté vydání bude pro některé zajisté i zajímavým sběratelským kouskem. Na titulní straně je tentokrát domácí Věroslav Cvrček a loga všech součástí závodního víkendu. Dále zde naleznete rozhovory, informace o doprovodném programu a spoustu dalších zajímavostí,“ vysvětluje ředitel Bohemia Rally Mladá Boleslav – Petr Pavlát.

PRODEJNÍ MÍSTA

 Čerpací stanice OMV – Havlíčkova ulice, Mladá Boleslav (naproti Tescu)
 Čerpací stanice OMV – Jičínská 1354, Mladá Boleslav (u Zemědělské školy)
 Čerpací stanice OMV – Jičínská 1355, Mladá Boleslav (u kruhového objezdu u dálnice D10)
 Čerpací stanice Kontakt – Turnov (u Lidlu)
 Čerpací stanice Kontakt – Turnov Ohrazenice
 Čerpací stanice SHELL – dálnice D10 u exitu 67 v obou směrech
 Čerpací stanice GBO – Malá Skála (u hlavní silnice E65)

Pátý podnik letošního PSG Mistrovství České republiky v rally se uskuteční v termínu od 7. – 9. července 2023, ale už v týdnu od 1. července bude probíhat bohatý doprovodný program.

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate