Jubilejní 50. ročník

BOHEMIA RALLY 2023

1. – 9. 7. 2023, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Škoda Fabia pro malou i velkou flotilu

Škoda Fabia může být plnohodnotným fleetovým automobilem. Už to není vysloveně malý vůz, přitom si stále zachovává příznivé ceny a nízké provozní i servisní náklady. Ostatně fleetoví zákazníci se na prodeji modelové řady Fabia podílejí ze 70 %, což hovoří samo za sebe.

Škoda Fabia

Rozhodující je pro ně nákladová stránka vlastnictví, v níž vozy Škoda dlouhodobě vynikají díky své filozofii „kus auta navíc“ a především vysoké zůstatkové hodnotě. Čtvrtá generace modelu Fabia není výjimkou. Vyhoví zejména firmám, které hledají spolehlivý vůz s dostupnou údržbou a výhodným poměrem pořizovací ceny a užitné hodnoty. Škoda Fabia má potenciál zaujmout místo i na stále se rozrůstajícím trhu mezi společnostmi, které se zaměřují na sdílenou mobilitu. Servisní náklady se drží při zemi několika inteligentními způsoby. Například kompletní osazení předních světlometů LED zdroji znamená, že odpadá jakákoliv výměna žárovek. LED zdroje svou výdrží přesahují životnost celého vozu. Proměnný servisní interval QI6 se řídí indikací v závislosti na způsobu používání a činí až 2 roky nebo 30 000 km podle toho, co nastane dříve.

Osvědčená koncernová platforma MQB-A0 umožňuje mnoho kombinací motorů a převodovek. Zakrytí podvozku poskytuje agregátům ochranu před mechanickými nečistotami a současně zlepšuje aerodynamiku vozu. K nízkému součiniteli odporu vzduchu cx = 0,28 dále přispívají důmyslné aerodynamické prvky karoserie i aktivní žaluzie chladiče. To vše má za následek výrazný pokles spotřeby paliva. Fabia dokáže být díky kompaktním vnějším rozměrům a lehké stavbě v provozu nadstandardně úsporná a velmi ekologická.

Vzdušný interiér a také zavazadlový prostor patří k největším ve třídě. Zachována zůstala výborná variabilita zavazadelníku i známé vychytávky Simply Clever. Základním stavebním kamenem bezpečnosti je tuhá karoserie, propracované deformační zóny a dobře naladěný podvozek podporovaný skupinou sofistikovaných elektronických asistentů. Vozidlo je možné doplnit o řadu radarových a kamerových asistenčních systémů usnadňujících řízení. A pokud by se ani s pomocí těchto asistentů nepodařilo nehodě zabránit, chrání posádku vedle robustní karoserie až 9 airbagů i multikolizní brzda.

Věděli jste, že…?

…firemním zákazníkem se všemi z toho plynoucími výhodami včetně velkoodběratelských slev se může stát každý již při koupi 2 nových vozů Škoda během 12 měsíců? Informujte se o detailech fleetového programu.

Interier Škoda Fabia

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate