BOHEMIA RALLY 2022

1. – 10. 7. 2022, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Pátek 8. 7. 2022

Svěřte svůj vůz do dobrých rukou

V České republice má značka ŠKODA nejširší síť autorizovaných servisních partnerů, jejichž počet přesahuje 220. Prakticky kdekoliv tak máte ve svém dosahu místo, které se dokáže kompletně postarat o váš automobiI i vaši mobiIitu. Tak proč experimentovat jinde?

Neustále rostoucí úroveň technologií používaných v soudobých vozech vytváří tlak na zvyšování odbornosti autoservisů. Proto se pracovníci autorizovaných ŠKODA partnerů pravidelně zúčastňují různých školení přímo u výrobce, aby měli stále nejnovější informace důležité pro svou činnost. Autorizované servisy disponují špičkovým dílenským vybavením a diagnostickými systémy, které spoIečně s výrobcem předepsanými technoIogickými postupy zajišťují prvotřídní funkčnost a spoIehIivost vašeho vozu. Například diagnostickou tabuli pro seřízení kamery a radaru adaptivního tempomatu neznačkový servis určitě mít nebude, stejně tak si těžko poradí se složitou mechatronikou převodovky DSG.

Mezi lidmi silně zakořenil mýtus, že neznačkový servis vyjde citelně levněji. To je přežitek, který už dávno neplatí. Cena zakázky u nezávislých servisů bývá v průměru zhruba stejná jako u těch autorizovaných. Ačkoliv se kvaIita služeb v některých nezávislých servisech postupně zvyšuje, za srovnatelné peníze získá zákazník v autorizovaných servisech stále vyšší kvaIitu služeb. A také jistotu, že na jeho vůz budou montovány výhradně ŠKODA Originální díly. A aby kvalitní značková péče byla ještě dostupnější, vyhlašují se již tradiční sezonní akce pro majitele zejména starších vozů ŠKODA.

U autorizovaného servisu je ještě před předáním auta na dílnu zřejmé, kolik bude oprava stát. Jsou totiž pevně stanovené nejen hodinové sazby, ale také tarify – tedy kolik času zabere ten který servisní úkon. V autorizovaném platíte pouze normovaný čas. Pokud ho mechanik není schopen dodržet, je to výhradně jeho problém. Vlastníci vozů ŠKODA starších 4 let mohou využívat zajímavé slevy s tzv. Šekovou knížkou, díky níž se ceny servisních prací a originálních náhradních dílů snižují až o 20 %. Že ji ještě nemáte? O důvod víc, proč navštívit autorizovaný servis. Dostanete ji zdarma a hned můžete začít s čerpáním výhod.

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate