BOHEMIA RALLY 2022

1. – 10. 7. 2022, MLADÁ BOLESLAV, CZE

Čtvrtek 7. 7. 2022

ŠKODA E-shop je dobrou adresou pro všechny majitele škodovek

Automobil není spotřební zboží a plní rozličné funkce. Na to myslí i většina výrobců, kteří ke svým vozům poskytují na míru padnoucí originální příslušenství. To zvýší jeho užitnou hodnotu, nebo ho jen odliší od okolí a zvýrazní vzhled.

Abyste mohli v jakémkoliv ročním období jezdit bezpečně a bez starosti o přezutí vašeho vozu, nabízí se široký sortiment kompletních kol. Kola přece dělají auto. Samozřejmě se dají koupit pouze samotné pneumatiky. Na cestách za dovolenkovými radovánkami přijdou vhod různí pomocníci, které rozšíří přepravní kapacitu vašeho vozu, nebo ho prostě jen lépe ochrání. A protože nejdůležitější je dobrý výhled, vyplatí se věnovat pozornost stěračům. Odborníci doporučují výměnu stíracích lišt jednou ročně. Originální stěrače jsou vyvíjeny a testovány přesně na konkrétní model, takže mohou na rozdíl od různých univerzálů zaručit nejen efektivní stírání, ale i vysokou spolehlivost. Jde například o schopnost striktně kopírovat specificky zaoblené čelní sklo daného vozu a také o schopnost efektivně stírat i při vyšších rychlostech.

V případě značky ŠKODA můžete nakupovat příslušenství nejen v kamenných obchodech u autorizovaných obchodníků, ale také v tzv. ŠKODA E-shopu na adrese https://eshop.skoda-auto.cz. Tam najdete všechny aktuálně dostupné produkty, které vám na cestách mohou usnadnit život – někdy i dost zásadně. Vhod přijdou zejména střešní boxy, držáky lyží a jízdních kol, ale třeba i podlahové koberce nebo vany do zavazadelníku. Výběr se však nutně nemusí omezit na auto, v nabídce je také řada dárkových předmětů či vybavení pro cyklistiku. Aktuální cyklistická kolekce pro letní sezonu 2022 zahrnuje řadu bicyklů pro děti i dospělé, ale rovněž cyklistické oblečení i příslušenství na kolo.

Veškeré příslušenství objednané na ŠKODA E-shopu si lze nechat doručit domů, do zaměstnání nebo k vybranému autorizovanému obchodníkovi. Posledně jmenovaná možnost se vyplatí tehdy, kdy je nutné danou položku na vůz odborně namontovat. Sortiment nabízený ve značkovém e-shopu prochází přísnými interními testy, aby splňoval legislativní normy i kvalitativní kritéria automobilky ŠKODA. Nákupem ve ŠKODA E-shopu si zákazník pořizuje jistotu bezpečnosti, mechanické odolnosti, bezproblémové kompatibility a dlouhé životnosti. To jinde zdaleka není pravidlem. S produkty ŠKODA Originálního příslušenství si prostě můžete dopřát bezpečí i komfort kdekoliv a kdykoliv.

Hlavní partneři

Omlouváme se, ale nepodařil se načíst obsah okna.

Nastavení soukromí

Google Translate