40. Rally Bohemia vydala Zvláštní ustanovení

Základní40_Rally_Bohemia_TI_04m dokumentem, kterým se řídí každá rally, jsou Zvláštní ustanovení. 40. Rally Bohemia, která se uskuteční 12. až 14. července 2013, je zveřejnila na internetových stránkách.

Jubilejní, 40. Rally Bohemia se uskuteční ve dnech 12. až 14. července 2013 a jejím centrem bude město automobilů Škoda, Mladá Boleslav. Soutěž bude zařazena do FIA Evropského poháru v rally s koeficientem 10 a současně do domácího Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

Letošní kulaté narozeniny 40. Rally Bohemia oslaví celkem na osmnácti měřených úsecích v souhrnné délce přes 190 kilometrů. Trať celé 40. Rally Bohemia bude měřit zhruba 700 kilometrů a zavede účastníky rally a diváky ve dvou etapách na Liberecko, Jablonecko a Mladoboleslavsko. Mezi rychlostními zkouškami nebudou chybět osvědčené a známé rychlostní zkoušky jako například Sychrov, Chloudov, Navarov, či Vinec, ale bojovat s časem se bude i na nových úsecích. Úvodní a také i závěrečnou rychlostní zkouškou 40. Rally Bohemia bude divácký měřený test v Mladé Boleslavi, jehož cíl bude umístěn na Staroměstském náměstí přímo v místě slavnostního startovního a cílového ceremoniálu. Program 1. etapy v sobotu v podvečer uzavře Parallel Autodrom Show v Sosnové u České Lípy, kde nebudou chybět skoky, či atraktivní šotolinová část. Pro diváky zde bude připraven i další doprovodný program.

Na oficiálních internetových stránkách www.rallybohemia.cz je možné stáhnout Zvláštní ustanovení a využít i možnost elektronické přihlášky k soutěži, již pořadatelský sbor soutěžícím doporučuje. Uzávěrka přihlášek k 40. Rally Bohemia je 28. června. Diváci zde dále v následujících týdnech najdou podrobnější informace o trati, diváckých místech, uzavírkách a bezpečnostních doporučeních.

 
 
 
GENERÁLNÍ PARTNER
 
 
HLAVNÍ PARTNEŘI
 
 
PARTNEŘI
 
MEDIÁLNÍ PARTNEŘI