Rally Bohemia 2016 logo

2. - 3. 7. 2016, Mladá Boleslav, CZE

Logo Škoda Logo Autoklub České Republiky

Rally Bohemia posouvá termín uzávěrky přihlášek

Z důvodu krátkého času mezi probíhající Rally Hustopeče a následující Rally Bohemia je uzávěrka přihlášek do mladoboleslavské soutěže posunuta do úterý 21. června do 18 hodin.

Pořadatel Rally Bohemia se se svolením Federace automobilového sportu AČR rozhodl prodloužit uzávěrku přihlášek na 43. ročník své tradiční soutěže až do úterý 21. června. „Jsme si vědomi, že letošní kalendář MČR v rally je pro posádky náročný. Mezi hustopečskou soutěží a Rally Bohemia jsou pouze necelé dva týdny, což samozřejmě nedává posádkám a týmům příliš prostoru pro repase nebo opravu případných škod na technice z předchozího závodu. Víme, že některé posádky se na následující soutěž přihlašují až podle výsledku a stavu automobilu po předchozí rally. I těmto tak chceme dát ještě prostor pro standardní přihlášení bez navýšení vkladu,“ vyjmenovává hlavní důvody posunu uzávěrky přihlášek ředitel Rally Bohemia Petr Pavlát. Posun řádné uzávěrky přihlášek do úterý 21. června do 18 hodin se týká všech částí soutěže, 43. Rally Bohemia (MČR), Rally Bohemia Historic (MČR HA) i exhibiční Rally Bohemia Legend. Do soutěže se lze nadále přihlásit primárně editovatelnou elektronickou přihláškou na oficiálních webových stránkách www.rallybohemia.cz .

Loni byla slabým místem Rally Bohemia malá kapacita servisního parkoviště v kombinaci s rekordní účastí. Pro letošek proto byla přesunuta servisní zóna na parkoviště u 13. brány Škoda Auto, které má dvojnásobnou rozlohu, takže nedostatek místa rozhodně nehrozí. Jako omluvu za loňské problémy dává pořadatel každému účastníkovi k dispozici prostor 10 × 10 metrů, prioritním jezdcům pak 10 × 12 metrů.

Celkem je k dnešnímu dni do všech částí soutěže již přihlášeno více než sto posádek. Průběžný on-line seznam již přihlášených posádek můžete na oficiálním webu soutěže sledovat na www.rallybohemia.cz v sekci Dokumenty. Přihlášené posádky mohou nadále doplňovat oskenované dokumenty potřebné k účasti pro urychlení průběhu administrativní přejímky a vyplňovat údaje do Technické karty a bezpečnostní výbavy posádky.

Organizátoři Rally Bohemia Vás srdečně zvou k návštěvě soutěže. Tradičním generálním partnerem Rally Bohemia je automobilka ŠKODA AUTO.

• Facebook: www.facebook.com/rallybohemia
  • Twitter: twitter.com/RallyBohemia
  • Youtube: www.youtube.com/user/RallyBohemia
  • Instagram: instagram.com/rallybohemia