Rally Bohemia pomáhá | RALLY BOHEMIA 2014

Rally Bohemia pomáhá

Při startovním ceremoniálu ředitel Rally Bohemia předal peněžní dar Dětské Dopravní Nadaci a Nadačnímu Fondu AČR.

Ještě před tím, než se přes startovní rampu Rally Bohemia vydaly soutěžní vozy vstříc prvním metrům rychlostních zkoušek, proběhlo na Staroměstském náměstí před zraky diváků předání šeků s finančními částkami, které se díky Rally Bohemia podařilo zajistit. První šek na částku 42 000,- Kč si odnesl pan Pavel Strapko pro Dětskou Dopravní Nadaci a druhý šek na částku 24 000,- Kč předal ředitel Rally Bohemia, pan Mgr. Adam Eliáš, prezidentu Autoklubu ČR Dr. Romanu Ječmínkovi pro Nadační Fond Autoklubu ČR, který podporuje talentovanou mládež v motoristickém sportu.

Na startovní rampě Rally Bohemia jsme také mohli přivítat malého Míšu Stuchlíka, který je postižen velmi vážnou genetickou poruchou DMD, způsobující postupné ochabování svalstva. Díky Škoda Rally Clubu – sdružení profesionálních předjezdců rally a Rally Bohemia se Míša dostal do samého centra dění automobilové soutěže a mohl si vychutnat tento sport, který mu je jinak díky jeho hendikepu a upoutání na invalidní vozík jen velmi obtížně dostupný.

Rally Bohemia dnes pokračuje II. etapou na Železnobrodsku a závěr soutěže obstará městská rychlostní zkouška u obchodního Bondy centra v Mladé Boleslavi, kde začíná program již od 15:00.

Language Selector
 
 
 
Sponzori 1 General
GENERÁLNÍ PARTNER
 
 
Sponzori 2 Hlavni partneri
HLAVNÍ PARTNEŘI
Sponzori 3 Partneri 1
PARTNEŘI
Sponzori 4 Partneri 2
Sponzori 5 Hlavni medialni partner
HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER
Sponzori 6 Medialni partneri
MEDIÁLNÍ PARTNEŘI