Kam na Rally Bohemia? – program ke stažení

Oficiální program 40. Rally Bohemia včetně diváckého průvodce, map a popisů diváckých míst je volně ke stažení. 

Už jen týden zbývá do startu 40. Rally Bohemia, která odstartuje v pátek 12. července v Mladé Boleslavi. Rally zařazená do FIA Evropského poháru v rally (koeficient 10) a Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v rally na startu přivítá přes padesát posádek soudobých automobilů a více než 40 historických soutěžních vozů v rámci Rally Bohemia Legend.

Pro diváky je připravené množství atraktivních diváckých míst a speciální rychlostní zkouška s názvem Parallel Autodrom Show v Sosnové, která nabídne atraktivní podívanou na souboj dvou vozů na paralelní trati, kde nechybí skoky a šotolinový úsek. Tato rychlostní zkouška odstartuje v sobotu 13. července v 18:00. Diváci už nyní najdou na oficiálních stránkách www.rallybohemia.cz mapy všech rychlostních zkoušek s vyznačenými diváckými místy a diváckými parkovišti. K dispozici jsou také mapy zpracované pro program Google Earth. Vstup na rychlostní zkoušky 40. Rally Bohemia není zpoplatněn. Výjimku tvoří výběr vstupného na Parallel Autodrom Show.

Popis rychlostních zkoušek s fotografiemi diváckých míst najdete v oficiálním programu 40. Rally Bohemia, který je možné si jako komplet stáhnout ze stránek www.rallybohemia.cz. Tištěný program bude možné si zakoupit v Mladé Boleslavi v prostoru startu, v servisní zóně a na ředitelství 40. Rally Bohemia Na Karmeli. Program bude k dostání též v na autodromu v Sosnové u České Lípy.

 
 
 
GENERÁLNÍ PARTNER
 
 
HLAVNÍ PARTNEŘI
 
 
PARTNEŘI
 
MEDIÁLNÍ PARTNEŘI